2310 763 803 694 221 8891 6972 482 557info@paramitheniavaptisi.grΔωδεκανήσου 8, 56224, Εύοσμος - ΘεσσαλονίκηFollow:

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

-Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός ευρωπαϊκής ζώνης.

-Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

-Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η εταιρία μας έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με χαμηλές χρεώσεις για τις αποστολές των δεμάτων των πελατών της. Για κάθε παραγγελία γίνεται ειδικός έλεγχος βάρους, όγκου και τόπου αποστολής, για να εκτιμηθεί σωστά ο ασφαλέστερος, συντομότερος και οικονομικότερος τρόπος μεταφοράς και παράδοσης.

-Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Το Paramithenia vaptisi εγγυάται το σωστό αμπαλάζ και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρία η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.

-Το Paramithenia vaptisi δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία . Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές το Paramithenia vaptisi δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

Παραλαβή από το showroom

Σας παρέχουμε την δυνατότητα κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας, να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το showroom μας. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται ανεξαρτήτως του είδους των επιλεγμένων προϊόντων και του τρόπου με τον οποίο δόθηκε η παραγγελία.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό μιας παραγγελίας. Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι εξής:

● Όταν η παραγγελία σας περιλαμβάνει είδη που χρειάζονται κατασκευή, επεξεργασία, ειδική κοπή, στολισμό ή είναι ειδικά κατά παραγγελία είδη. Τέτοια προϊόντα είναι τα εξής:

Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Κουφέτα ειδικά (δημιουργίες, babolino, προτάσεις), Πακέτα Βάπτισης και Σετ στολισμένα (κουτιά, λαμπάδες, σετ λαδικών, μαρτυρικά, βιβλία ευχών κλπ.), Βαπτιστικά Ρούχα, Παπούτσια και Λαδόπανα, Τυπωμένα Κουτιά, Τυπωμένες Κορδέλες, Ειδικά Πανιά ή Πουγκιά για μπομπονιέρες (τούλια γαλλικά, τούλια χρυσά ή ασημί, τούλια έγχρωμα, οργάντζες ιριζέ ή χιονέ ή με stras, σατέν, ταφτάδες, βουάλ, λινά, γάζες, δίχτυα, δαντέλες κλπ), Ειδικές διαστάσεις κοπής πανιών και πουγκιών για μπομπονιέρες (πχ τούλι 50Χ60 ή 60Χ60 κλπ), Λαμπάδες Γάμου αστόλιστες ή στολισμένες, Στέφανα γάμου και μπουτονιέρες, Κηροστάτες και Φωτιστικά, Κεριά στολισμένα, Σετ Γάμου στολισμένα (καράφες, δίσκοι, ποτήρια), Στολισμοί ή διακοσμητικά είδη Γάμων ή Βαπτίσεων (φιόγκοι, ράνερ, στολισμένα κεριά, ανθοσυνθέσεις ή άλλες συνθέσεις κλπ) και διάφορα άλλα είδη που χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία ή στολισμό.

● Όταν η παραγγελία σας υπερβαίνει γενικώς τα 50 ευρώ, ανεξάρτητα από τα είδη που περιέχει.

● Οι καταθέσεις των προκαταβολών γίνονται στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς και στην Εθνική τράπεζα (κοιτάξτε παραπάνω).

Κατά την κατάθεση της προκαταβολής ζητήστε οπωσδήποτε από τον υπάλληλο της τράπεζας να γράψει στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία που κάνατε.

● Μετά την κατάθεσή σας, για να προχωρήσει η παραγγελία σας, πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε οπωσδήποτε την Φόρμα Ειδοποίησης Πληρωμής κάνοντας κλικ εδώ. Η φόρμα διαβιβάζεται αυτόματα στο λογιστήριό μας και έτσι η παραγγελία σας προχωράει ακόμα πιο γρήγορα.

Το καταθετήριο της τράπεζας έχει την ισχύ απόδειξης είσπραξης για τα χρήματα που εισέπραξε η εταιρία μας από εσάς και για τον λόγο αυτό πρέπει να το φυλάξετε μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

Η εξόφληση της παραγγελίας πρέπει να γίνει το αργότερο μια ημέρα ΠΡΙΝ την προκαθορισμένη ημερομηνία αποστολής της, από το κατάστημά μας.

ΚΥΠΡΟΣ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι πληρωμές των παραγγελιών από την Κύπρο και όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εξωτερικού γίνονται μόνο με προεξόφληση στoν παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Με courier

Η αποστολή γίνεται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) “ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ” με τις εξής χρεώσεις:

από 0-4 κιλά 4,90 ευρώ,

από 4 κιλά και άνω 1.00 ευρώ ανά κιλό

Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή το κόστος της υπηρεσίας είναι: 2,50 ευρώ

Τα κιλά υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι σας και είναι πραγματικά ή ογκομετρικά (αντικείμενα μεγάλου όγκου).

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Με courier της επιλογής σας

Αν έχετε δικό σας κωδικό σε οποιαδήποτε εταιρία courier, σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό σας είτε με εντολή αγοράς είτε με προεξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τράπεζας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

– Εφόσον βρισκόσαστε στην Γερμανία, μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας στις παρακάτω πόλεις με το λεωφορείο γρήγορα, φθηνά και με απόλυτη ασφάλεια (τα πρώτα 5 κιλά με 20€ και για κάθε επιπλέον κιλό 2,5€):
Ludenscheid, Hagen, Dortmund, Wuppertal, Dusseldorf, Frankfurt, Mannheim, Stuttgart, Ulm, Munchen, Iserlohn

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

– Αν βρισκόσαστε στην Κύπρο, μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με την EMS Express Mail με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες με ειδικές φθηνές χρεώσεις επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Λόγω του ότι η φύση των περισσότερων ειδών μας απαιτεί κάποια προετοιμασία ή επεξεργασία ή παραγωγή (κοπή, ραφή, κατασκευή, συναρμολόγηση, εκτύπωση ή στολισμό), πρέπει να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα είδη μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα για να τα παραλάβετε άμεσα ή για να τα πάρετε την στιγμή της επίσκεψής σας στο κατάστημά μας. Ο χρόνος προετοιμασίας ποικίλει από 5 έως 15 περίπου εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τα είδη και σύμφωνα με τους χρόνους που απαιτούνται για την προετοιμασία τους.

Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε ηλεκτρονικά στο email σας είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε, για να συνεννοηθούμε μαζί σας για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, η οποία πάντα εξαρτάται από τα είδη που έχετε παραγγείλει.

Στην περίπτωση παραγγελίας από το showroom, οι υπάλληλοί μας θα ορίσουν την ημερομηνία παραλαβής σας, η οποία θα είναι εντός των ημερών και του ωραρίου λειτουργίας του showroom.

Back to top
.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#333333 !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://paramitheniavaptisi.gr/wp-content/uploads/2017/02/ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ_ΒΑΦΤΙΣΗ_IMAGE_2.png); }